Kumpulan Helmi On Lastenvaatteiden Ja -Tarvikkeiden Kirppis

post thumb
TORIVIERAILUJA
by Hemron/ on 20 Jun 2022

Kumpulan Helmi On Lastenvaatteiden Ja -Tarvikkeiden Kirppis

Kumpulan Helmi on lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirppis, jossa on myös kahvila ja shop. Kirpputori on myynyt lasten second hand -vaatteita jo yli 10 vuoden ajan. Kyseessä on siis hyvin monipuolinen ja viihtyisä paikka, jossa voi monipuolisten palveluiden avulla helposti viettää pidemmänkin aikaa. Tuotteiden ostamisen lisäksi paikasta voi myös varata itse pöydän lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden myyntiin.

Millainen on Kumpulan Helmi

Kirpputori tarjoaa monipuolisen ja suuren valikoiman, joka vaihtuu usein. Uutta tavaraa tulee joka päivä, joten kirppiksellä kannattaa pistäytyä usein löytääkseen parhaimmat löydöt ennen kuin ne viedään nenän edestä. Paikasta löytyy myös merkkivaatepisteet niin lapsille kuin aikuisillekin. Molempien vaatepisteiden myyntiaika on 2 viikkoa ja provisio 15%. Muita kuluja ei ole.

Käytetyt vaatteet merkkivaatepisteillä ovat laadukkailta merkeiltä, kuten MiniRodini, Kaiko, Gugguu, Mainio, Ivana Helsinki tai Marimekko monien muiden merkkien ohella. Kirppiksellä on kuitenkin ostettavissa ja myytävissä myös tavallisia merkkejä. Esimerkiksi 6 myyntipäivää maksaa kirjoitushetkellä 42 euroa viikolta ja lisäksi peritään 7%. Tarjolla on kuitenkin myös 12 päivän vaihtoehto sekä mahdollisuus lisäpäiviin, siivouspalveluun, tarra-arkkeihin ja hälyttimiin.

Viihdy vaikka tuntikaupalla

Kirppiksellä saa helposti kulumaan aikaa vaikka tunteja, sillä valikoimaa on paljon ja alueelta löytyy myös niin ruokailuun sopiva paikka kuin leikkinurkka ja hoitohuonekin. Kirppis on toiminut samalla paikalla jo yli 10 vuoden ajan, joten monet osaavat sinne jo helposti. Se sijaitsee aivan Kumpulan sydämessä, keskustan lähellä ja hyvien yhteyksien päässä.