Lasten Käytetyt Vaatteet Helsingissä

post thumb
UUTISET
by Hemron/ on 25 Mar 2022

Lasten Käytetyt Vaatteet Helsingissä

Monilta kirppareilta Helsingistä löytyy lasten käytetyt vaatteet. Näiden lisäksi löytyy pelkästään lastenvaatteisiin ja leluihin erikoistuneita kirppareita. Ne ovatkin todellisia löytöpaikkoja ja niihin kannattaakin käydä tutustumassa oikein ajan kanssa. Vaihtoehtoja löytyy eri puolilta kaupunkia, joten niihin tutustuminen on hyvä aloittaa perehtymällä siihen, mihin suuntaan joutuu kotoa lähtemään.

Kauppakeskus Hertsi esittelee lasten käytetyt vaatteet

Kauppakeskus Hertsi Herttoniemessä on täydellinen lastenvaatteiden second hand -myymälä. Se on viihtyisä sekä sieltä löytää todella paljon vaatteita monen ikäisille lapsille. Vaatteiden lisäksi on tarjolla kenkiä, kirjoja, leluja sekä äidille odotus- sekä imetysajan vaatteita. Vaatteet ovat hyväkuntoisia ja se onkin ehdottomasti Helsingin ykköspaikkoja, kun haluaa etsiä hyviä vaatteita jälkikasvulleen.

Kaivarin Kanuuna löytyy Eirasta ja se palvelee lastenvaatteiden lisäksi niitä, jotka etsivät vähän kalliimpia merkkituotteita. Sieltä löytää myös hyviä keittiötarvikkeita sekä miehille oma maailmansa. Kumpulasta löytyy Kumpulan Helmi, joka on entinen Vekarakirppis. Tämä lastenvaatteiden second hand -kauppa haluaa korostaa kestävää kehitystä ja siksi se suosii kestäviä tuotteita sekä mielellään myös suomalaista designia. Käytettyjen tavaroiden lisäksi tältä kirpparilta löytyy myös uusille lastentarvikkeille tarkoitettu shop-in-shop.

Moody Monday Vallilassa

Pahimpaan korona-aikaan aloitti Moody Monday, mutta se sai silti todella ilahduttavan vastaanoton. Kirpputorin alakerta on omistettu kokonaan lastenvaatteille. Vaatteet ovatkin siistissä järjestyksessä sekä koon että tyypin mukaan. Etsiminen on tehty varsin yksinkertaiseksi ja sieltä on todella helppoa käydä valitsemassa oikeanlaisia vaatteita jälkikasvulleen. Tiloista on saatu aikaa viihtyisät, joten tämä on kirppis, joka kannattaa käydä katsomassa.

Jos etsii hyviä leluvalikoimaa, löytyy Malmilta suuri lelukirppis. Siellä on ennätysmäärä leluja ja niitä on tarjolla legoista figuureihin ja muovieläimiin unohtamatta retroleluja. Lelujen määrä on niin valtava, että melkein toivoisi, että casino bonus osuisi omalle kohdalle ja voisi ostaa leluja hiukan reilumminkin. Jotkut myös antavat todella mielellään käytettyjä lastenvaatteita seuraaville kassi toisensa jälkeen ja lahjoituksen saaja saattaa hiukan jopa saada jonkinlaisen lastenvaate ähkyn. Pitääkö olla kiitollinen vai onko se kirous?

Flea löytyy myös Vallilasta

Flea on myös Vallilassa ja sieltä löytää mainiosti leluja käytettyinä ja uusina. Kauppa toimi jossakin vaiheessa Kalliossa, mutta muutti sittemmin uuteen paikkaan Vallilaan. Lasten käytetyt vaatteet eivät ole tämän kirpputorin tärkeimpiä myyntiartikkeleita vaan lelut ovat etusijalla. Little Copenhagen Töölössä tai Isossa Omenassa on puolestaan keskittynyt vaatteisiin kuten monet muutkin Helsingin kirpputorit.

Myös Kruununhaasta löytyy mainio kirpputori Kruunukirppu & Olkkari. Sieltä löytää hyvin lapsille myös merkkivaatteita, jos niihin on kiinnostusta. Lisäksi on leluja jonkin verran ja samaan yhteyteen on myös tehty Olkkari, joka on kodin sisustajille tarkoitettu lifestyleliike. Tämä on mielenkiintoinen tuttavuus, joka kannattaa myös kokea.

Pieni vilkaisu Espoon puolelle

Helsingissä on paljon lasten käytettyjä vaatteita myyviä kirpputoreja, joten on ehkä paikallaan myös tehdä pienen pieni vilkaisu, mitä löytyy naapurikaupungista. Espoon Olarissa on Nella ja Nuttu. Se on itsepalvelukirpputori, josta löytyy vaatteita sekä lapsille että naisille. Tältä kirpparilta löytää vähän isommatkin lapset vaatteita eli teinit ja tarjolla on myös merkkivaatteita niitä himoitseville. Kirpputori on auki myös sunnuntaisin.

Tarjontaa on käytetyistä lasten vaatteista todella paljon, joten varmasti joltakin kirpparilta löytää ne kaikkein sopivimmat ja parhaimmat vaatteet. Mukavaa on myös se, että lapsille on tarjolla myös jonkin verran käytettyjä merkkivaatteita, jotka ovat varsin mieluisia vähän vanhempien lasten silmissä, koska he kaipaavat jo enemmän merkkituotteita. Kirppishinnat ovat silti huomattavasti halvempia siihen nähden, että ne ostaisi uutena.