Torien Kauppahallit

post thumb
UUTISET
by Hemron/ on 27 Mar 2017

Torien Kauppahallit

Suurien torialueiden yhteydessä on poikkeuksetta valtava kauppahalli, jossa ahkeraat kauppiaat myyvät tuoreita tuotteitaan. Esimerkiksi Hietalahden torin yhteydessä on Suomen tunnetuimpiin halleihin kuuluva markkinapaikka, jossa monet trendikkäät pop-up-myymälät aloittelevat toimintaansa ja testaavat konseptiaan. Tällä tavalla halleissa voi tutustua uusiin innovaatioihin, joita ei välttämättä olisi tulossa muualle.

Nauti ramenista ja tutustu portugalilaiseen ruokaan

Hietaniemen kauppahallin tarjonnasta löytyy eksoottisia ruokalajeja, joita ei ole saatavissa muualla pääkaupunkiseudulla. Valoisaan tyyliin rakennettu tila tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä, joiden perässä kannattaa tulla paikalle kauempaakin. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset, sillä paikalle pääsee niin bussilla kuin raitiovaunullakin. Kampista käveleminen kestää n. 10 minuuttia, minkä ansiosta paikalle voi saapua niin ikään jalan erittäin vaivattomasti.

Uusia paikkoja tulee jatkuvasti, joten tiedotusta on hyvä seurata silmä tarkkana. Hyvä esimerkki on toukokuussa avattu portugalilainen Petiscaria-ravintola, jossa pääsee tutustumaan eteläisiin makuelämyksiin. Lisäksi huippusuosion saavuttanut ramen-keitto on maisteltavissa tässä hallissa, ja toimituksen saamien tietojen mukaan sen perässä tullaan pidemmänkin matkan päästä.

Hakaniemen kauppahalli

Hakaniemen torin vieressä on niin ikään kuuluisa kauppahalli, jossa asioidaan pidemmänkin matkan päästä. Esimerkiksi Nygrenin makoisat lihatuotteet vetävät päivä toisensa jälkeen laadukkaan lihan ystävät paikalle. Onkin erittäin hyvä tapa viettää sunnuntaita siten, että nauttii kauniista toripäivästä ensin pihalla ja suuntaa sen jälkeen hakemaan maukkaat raaka-aineet suoraan sisältä!

Turun kauppahalli

Turussa käymisen yhteydessä ei kannata missään nimessä ohittaa paikallista kauppahallia. Paikan vetonaulana toimii MBakeryn tuotteita myyvä Piece of Cake -kahvila, joka saavutti huippusuosion voitettuaan Suomen parhaimman leipomon tittelin. Toimituksen omakohtaisten kokemusten perusteella voikin todeta, että kyseinen paikka on nostanut hallin vetovoiman täysin uusiin ulottuvuuksiin, sillä jonot ovat erittäin pitkiä. Voimme taata, että makuelämys on niin ikään sen arvoinen!

Turun kauppahallin yhteydessä voi tehdä niin ikään persoonallisia ostoksia esimerkiksi mausteisiin ja kahviin erikoistuneessa Kilimanjaro Shop -myymälässä sekä gourmet-hampurilaisiin erikoistuneessa Jascalissa. Meksikolaisista mauista innostunut henkilö voi piipahtaa La Victoria -ravintolassa, jossa voi tutustua mitä jännittävimpiin ruokalajeihin.