Tavalliset Toritapahtumat

by Hemron/ on 12 Apr 2013

Tavalliset Toritapahtumat

Edellisessä artikkelissa puimme sitä, minkälaisia tavaroita voidaan myydä kirpputoreilla. Niin kuin kävimme siinä artikkelissa tosiaan läpi, suurin ero kirpputorien ja tavallisten torien osalta on lähinnä se, että kirpputorilla myydään vain käytettyä tavaraa. Tavallisella torilla voidaan myydä kaikenlaisia uusia tuotteita.

Toreilla myydään yleensä myös kalaa ja muuta ruokaa. Joskus on tarjolla rinkeleitä tai muita herkkuja. Yksi ehkä myydyin ja kaikkein suosituin kala toreilla on lohi. On tarjolla sitten savustettua, graavattua ja monen muun tyyppistä lohta. Sitä parempaa ruokaahaan ei mistään löydä, kuin oikein hyvin paistetun lohen.

Itse rakastan kylmäsavustettua lohta. Olen täysin koukussa siihen! Se on yksi syy käydä joka sunnuntai torilla, kun tietää että sieltä saa aina tuoretta ja hyvää kalaa, tarkemmin sanottuna kylmäsavustettua lohta.

Toreilla myydään myös paljon marjoja ja hedelmiä. Käytännössä tavallisilla toreilla saattaa olla lähes mitä tahansa elintarvike ruokaa tarjolla. Suurin osa ruuista ovat kuitenkin peräisin maanviljelijöiltä. Tarkemmin sanottuna, jos haluat hyvä uusia perunoita kesällä tai muuten vaan haluat tai tarvitset perunoita, kannattaa suunnata torille ostamaan. Sieltä saa ostettua todella hyvää perunaa todella halvalla.

Yleensä sunnuntaisin kun käyn torilla ostan samalla myös mukaani pari pussillista perunaa ja lohta, ja ei muuta kuin kotiin kokkaamaan.

Siellä vaimo yleensä odottaa valmiina, hän on jo viipaloinut sipulit, tehnyt salaatin ja vesi on valmiiksi kiehumassa perunoita varten. Sen jälkeen ruoka valmiiksi ja ei muuta kuin syömään! Tällä tavallahan säästyy samalla myös vähän aikaa! Aikaahan ei kenelläkään ole enään tänä päivänä ylimääräistä. Jokainen sekunti ja minuutti on aina kotiin päin, totta kai!