Kuinka Viettää Päivä Perheen Kanssa Torilla

post thumb
TORIVIERAILUJA
by Hemron/ on 06 Jun 2017

Kuinka Viettää Päivä Perheen Kanssa Torilla

Monia varmasti mietityttää miten viettää kokonainen päivä torilla, jos mukaan mahtuu myös vilkkaita lapsia. Tässä postauksessa annan joitakin vinkkejä, mitä kaikkea torilla voi tehdä ja miten välttyä ei kivoista karkumatkoista sekä katoamisista. Toki nämäkin kuuluvat varmasti aivan jokaisen lapsen elämään. Lisäksi kerron pikkuisen millaisia tapahtumia torilta on mahdollista bongata kesäisin.

Toreilla voi törmätä monenlaiseen nähtävään ja tekemiseen, monen aikuisen kokemus torilla käymisestä voi kuitenkin olla se, että siellä ei voi keskittyä keskusteluun ja ostoksiin rauhassa rauhattomien lapsien aiheuttaman stressin takia.

Mikäli lapset ovat juuri siinä iässä, että heihin on vaikea saada kontrollia ja he pyrkivät karkailemaan joka kerta, kun silmä hieman välttää, kannattaa torille pyrkiä lähtemään vaikka tyhjällä mahalla. Näin voi lapsen ottaa myös mukaan tähän makujen matkaan, joka on monesti syy myös vanhempien vierailulle torilla. Torilla voi maistella muun muassa eri mansikka lajeja, mustikoita, hilloja, herneitä ja paljon muuta. Lisäksi toreilla on monesti aivan mahtava ruokavalikoima, josta voi löytää lihapullia, nakkeja, muikkuja lohta ja niin edelleen. Toki tärkeintä asiaa unohtamatta toreilla tunnestusti on maan parhaat jäätelökioskit sekä huikea metrilakujen valikoima. Näillä jos joillakin, saa varmasti niin lapset kuin aikuisetkin iloiseksi.

Kesätapahtumia

Lisäksi toreilla saattaa olla joitakin tapahtumia ja aktiviteettejä pitkin kesän, mitkä ovat varmasti mukavaa viihdettä niin perheen pienimmillekin kuin samalla myös vähän vanhemmallekin porukalle. Mikäpä toisikaan parempaa kesäfiilistä, kuin jokin kiva konsertti yhdessä koko perheen kanssa. Tori tapahtumia Helsingissä tänä kesänä on muun muassa Helsinki -päivä 11. kesäkuuta sekä syksymmällä tapahtuma nimeltä Satavuotias Suomi maistuu tarkenee. Toivotaan, että näille molemmille tapahtumille sattuisi oikein mukava kesäisen aurinkoinen sää. Lisäksi toreilla on myös paljon todella suosittujakin kirpputoreja, eli kannattaa myös katsastaa oman kaupungin kirpputori valikoima ja aukioloajat sekä mennä rohkeasti tutustumaan.

Kannatta siis tutustua oman lähimmän torin tapahtumiin tai mikäli suunnitteilla on kesälomareissu vaikka kyseisen kaupungin torien tapahtumiin ja nauttia kesästä koko perheen voimin. Tämän parempia muistoja lapsillekaan on vaikea tarjota.