Kirpputorit

by Hemron/ on 12 Apr 2013

Kirpputorit

Mitä eroa on kirpputorilla ja tavallisella tori tapahtumalla? Yksi olennainen syy on tottakai se, että torilla myynti ei perustu käytettyihin tavaroihin. Kirpputorilla yleensä pyritään päästä eroon tavaroista joita ei enään tule käytettyä.

Mitä kirpputorilla sitten voidaan myydä? Käytännössä kirpputorilla voi myydä lähes mitä tahansa. Yksi todella tyypinen asia joita ihmiset myyvät kirpputoreilla on totta kai vaatteet. Kaikilla ihmisillä on varmasti ollut vaatteita tai vaatekappaleita joita he ovat heittänyt roskiin. Sen sijaan että heität liian pienet tai suuret vaatteet heti välittömästi pois, voit käydä kirpputorilla pistämässä ne myyntiin.

Mitään huikeita summia ei parane odottaa kirpputorilla myytävistä tuotteista. Yleensä yksi vaatekappale menee kaupauksi jo ihan muutamalla eurolla. Jonkun kerran olen nähnyt jonkun vähän arvokkaamman vaatekappaleen, mutta sillon on ollut kyse lähes poikkeuksetta jostain nahkatakista.

Jos olet tekemässä jotain näytelmää koulussa tai jossain muualla, voi kirpputori olla paikka mistä löydät hakeamasi vaatteita ja vaatekappalaite. Kannattaa ilman muuta käydä ainakin tarkistamassa, mitä on tarjolla! Vaikka menet kirpputorille eihän se tarkoita sitä että sinun tarvitsisi ostaa mitään.

Kirpputorille voi myös mennä ihan mielenkiinnosta katsomaan, mitä siellä on tosiaan tarjolla. Kirpputoreilla on myös paljon kirjoja tarjolla. Jos olet kirja ihmisiä ja haluat lisää kirjoja halvalla kannattaa sinun suunnata kirpputorille. Sieltä löytyy niin vanhoja kuin uusiakin kirjoja. Kirpputorilla myydään myös muunlaisia tavaroita.

Olen nähnyt myös elektroniikkaa kirpputoreilla. Olen joskus jopa itse ostanut käytetyn mikron kirpputorilta. Minulla kävi hyvä tuuri mikron kanssa, se toimii edelleenkin, vaikka se ei ole minulla enään käytössä. Seuraavassa artikkelissa lisää tavallisista tori tapahtumista!