Kalat

by Hemron/ on 16 Apr 2013

Kalat

Kalat

Toreilla myydään jos jonkunlaista hyvää ja maukasta ruokaa. Yksi todella suosittu ruoka toreilla on totta kai kalat. Erilaisia kaloja on myynnissä lähes torilla kuin torilla. Yksi asia mikä kannattaa kuitenkin muistaa on se että jos et ole koskaan kokeillut myytävänä olevaa kalaa jota torikauppias myy, kannattaa sitä kokeilla. Harvemmin torikauppiaat myyvät ja suosittelevat mitään muuta kuin juuri sitä parasta.

On todella vaikeaa sanoa mikä on sitten se kaikista paras kala. Kaikilla ihmisillä on erilaiset maut ja tietämykset siitä, mikä maistuu todella hyvältä. Joku tykkää silakasta, toinen tykkää sitten vaikka kalakukosta ja kolmas ahvenista.

Yksi kuitenkin myydyimpiä kaloja on lohi. Lohi on myös todella terveellistä. Ainoa aika jolloin sinun ei kannata ehkä syödä juuri lohta, on kun olet raskaana. Jos olet mies, voit syödä lähes milloin tahansa lohta. Lohi on muutenkin aika varma valinta kun olet kalaa valitsemassa. Todella harvat vihaavat juuri lohta. Miksi? Siinäpä on hyvä kysymys. Miksi kaikki eivät rakasta sitten vaikka silakkaa? Itse olen voisin luokitella itseni todelliseksi kalan syöjäksi. Rakastan lähes kaikkea kalaruokaan liittyvää. Oli kyse sitten kalasta, katkaravuista tai muista meri herkuista, olen aina erittäin onnellinen saadessani syödä kalaruokia!

Kaikki eivät kuitenkaan kaloista tykkää tai ylipäätänsä kalaruuista. Jos sinulle on tulossa vieraita kylään, on hyvä tietää se tosiasia, että kaikki eivät tosiaan tykkää kalasta. Kalat eivät ehkä ole se maailman paras ruokalaji millä haluat yllättää ystäväsi tai sitten tyttö- tai poikaystäväsi. On ehkä hyvä jopa kysyä vierailta, tykkäävätkö he juuri siitä kalasta, jota olet ostamassa.