Hietalahden Tori

post thumb
YLEISET
by Hemron/ on 30 Jan 2017

Hietalahden Tori

Hietalahden tori Helsingin Hietalahdessa on kaupungin kirpputorikaupan sydän, erityisesti kesäaikaan. Hietalahden tori eli ystävällisemmin Hietsu sijaitsee Hietalahden rannalla Bulevardin päässä. Kampista torille kävelee noin 10-15 minuutissa, ja lähimmälle metroasemalle Ruoholahteen on myös noin 15 minuutin kävelymatka. Lisäksi raitiovaunu numero 6 tuo helposti kauppiaat ja ostajat pelipaikoille torin varrelle.

Hietalahden tori on auki joka päivä maanantaista lauantaihin. Torilta saa ostettua kaikkea perinteistä torikaupan tavaraa ja ainesta, kuten vihanneksia, marjoja ja kukkia. Näin talviaikaan tori on auki maanantaista perjantaihin kello 6.30-18.00 ja lauantaisin kello 6.30-16.

Kesäaikaan Hietalahdessa toimii Helsingin suosituin ja isoin ulkoilmakirppis, ja se on 1.5 2017 lähtien auki arkisin kello 8.00-18.00, lauantaisin kello 08.00-16.00 ja sunnuntaisin 10.00-16.00. Paikan päälle kannattaa tulla jo ajoissa, sillä kirpputorilla käy päivittäin jopa satoja innostuneita ostajia.

Suosittelemme myös pistäytymään sisällä Hietalahden kauppahallissa, joka sijaitsee aivan torin laidalla. Halli on Helsingin toiseksi vanhin kauppahalli ja on avannut ovensa jo vuonna 1903. Kävijä voi löytää monia erilaisia herkkuja kotiin vietäväksi, sekä tietenkin myös nauttia paikan hälyisestä ja kansainvälisestä tunnelmasta kahvin äärellä sen monissa eri kahviloissa ja ravintoloissa.