Siirry suoraan sisältöön

Tt-tori.fi – kaikki mitä haluat tietää toreista

Tt-tori.fi on sivusto, joka käsittelee kaikkia toriostosmahdollisuuksia ympäri Suomea. Viikoittain järjestetään erilaisia toritapahtumia, olivat ne sitten kirpputoreja, ruokatoreja tai muita myyntikojuja. Emme voi tietenkään unohtaa myöskään muita käytettyjen tavaroiden kauppoja, joissa voi tehdä vaikka minkälaisia löytöjä.

Kirpputorit ovat aina olleet suosiossa Suomessa. Näiltä toreilta löytyy yleensä runsaasti tavaraa vaatteista ja huonekaluista aina keräilyesineisiin saakka. Koskaan ei voi tietää, kuinka arvokas jokin ostamasi tavara todella on. Joskus ihmiset myyvät vanhoja arvokkaita astiastoja tai vintagevaatteita tietämättä niiden todellista arvoa. Kirpputoreilla kannattaa siis tutkia myynnissä olevia tuotteita tarkkaan, sillä ei voi ikinä tietää mitä löytää. Toinen syy tuotteiden tarkkaan tutkimiseeen on tarkistaa, ovatko tuotteet hyvässä kunnossa. Toreilla kun ei ole palautus- eikä vaihto-oikeutta.

Nykyään on trendikästä ostaa käytettyjä tavaroita, ja torityyppisiä tapahtumia on alettu järjestää kauppakeskuksissa tai muilla julkisilla paikoilla. Näitä tapahtumia etsiessä täytyy pitää silmät auki, sillä pop-up-tori voidaan pystyttää ihan minne tahansa.

Toreilta voi löytää muutakin ostettavaa kuin vain esineitä ja vaatteita, sillä monet kauppatorit myyvät myös ruokaa. Valinnanvaraa näissä paikoissa riittää, ja yleensä ruokatuotteet ovat tuoreita. Eräs ehdoton kauppatorien suosikki ovat kalatuotteet, mutta sieltä voi löytää myös esimerkiksi kotitekoisia hilloja, lihatuotteita ja luomuruokaa. Usein saattaa löytää myös käsintehtyjä luomuksia, kuten neulottuja lapasia ja paitoja, koruja ja muita muistoesineitä.

Toreja on olemassa tietenkin myös Internetissä. Monilla nettisivuilla myydään käytettyjä tuotteita halvalla. Netissä voikin olla helpompaa selata tuotteita omaan tahtiin. Ostospäätöksen tekeminen voi olla kuitenkin hankalampaa, sillä esineistä näkee vain kuvan, eikä niitä pääse koskemaan.

Kaikenlaisia toriostoksia tehdessä on oltava tarkkana, jotta saa varmasti haluamansa tuotteen, ja että se on hyvässä kunnossa. Huijareita on aina liikenteessä ja he voivat luvata tuotteesta jotain, mitä se ei todellisuudessa ole.

Tt-tori.fi pitää lukijansa ajan tasalla tulevista ja menneistä toritapahtumista, ja kertoo parhaat niksit ostosten tekemiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.